UA Поддержите Вооружённые силы Украины

Пруд на Окружной

1/5 (1 оценка)

Куда поехать на рыбалку. Отзывы, спутниковая карта, рыбалка, Пруд на Окружной с высоты птичьего полета.

Маршрут Позвонить Веб-сайт
Добавить фото Предложить исправление

Площадь: 1 Га
Глубина: 5 м
Рыбы: карп, карась, амур, сом

Небольшой водоём,аккуратный,есть туалет,столики палатки,мангалы!
Время работы с 5.00 до 22.00

Контакты: 067-407-81-18 или 093-966-17-25
Мы в интернете: http://vk.com/brovaryfish

Адрес: Украина, Киевская область, Броварский район
Координаты: 50°31'17"N, 30°52'18"E (50.521367, 30.871668)
Добавлено: Гость
Обновлено:
Просмотры: 20,719

Карта

Просмотреть на карте

Отзывы 14

Бодя228
4 года назад

Просидели 3 часа ни одной поклевки

Галина
4 года назад
Ужасно

Не рыбалка а лохотрон!!!!
Были не 1 раз а 6 раз-ничегошеньки нет, а врут что есть, хозяин и его исполнитель/кассир (хоть и глухонем) и вправду -быдло! Собака большая, не привязаная-нападает и кусает!
Рыбы нет, место ужасное не ухоженное, заросшее, лодари -даже элементарное-покосить не могут, а деньги сшибают,
много клещей!, блох, оводов.
Совсем рядышком за палаткой сделали мусорную свалку, воняет, выделяются вредные испарения, образовавшиеся при разложении, которыми дишат посетители!

Вадим Бровары
6 лет назад

Посетили водоем 17.09.2017, за пол дня ни одной поклевки не у нас, не у соседей!!!

Евгений f
8 лет назад

Впустую потрачен выходной, за 6 часов ни одной поклевки.

Виктор
8 лет назад

Сергей, не знаю, что было в прошлом году, но в этом году сам был свидетелем улова на 5,8 кг белого амура. Я таких не ловил, но карпа на 3,8 вытаскивал. Как правдивость моих слов зайдите в группу и посмотрите на фото и видео http://vk.com/brovaryfish

сергйй
8 лет назад

Был там в том году! Хозяин лапшы навешал карпы по 5-7 кг амуры........Приехали в трайом закинули 8 снастей закормили место не поклевки за 4 чяса обошли озеро таже история !!!!!

At Brovary
8 лет назад

Для любителів рибалки в Броварах
Літо - пора здійснення багатьох мрій. Звичайно, мрії у кожного свої, але у більшості чоловіків (та і жінок деяких теж) є мрія посидіти з вудкою десь на спокійній водоймі та половити рибку під щебетання пташок та жаб’ячий квакіт.
В Броварах та під Броварами є місця для здійснення такої мрії, але всюди є недоліки для повного комфортного відпочинку. Команда At Brovary вирішила перевірити деякі риболовні місця нашого міста та, поєднавши приємне з корисним та взявши вудки та рибацьке знаряддя поїхала за місто.
В трьох кілометрах від Броварів є фермерське господарство з ставком. Його господаря звати Микола, який дозволяє риболовам порибачити у себе на водоймі. Звичайно водойма не безкоштовна, але і ціна не кусається в порівнянні з іншими платниками. Територія доглянута, працюють люди, які її охороняють та періодично прибирають. Ми поспілкувалися з Миколою, який нам розповів, що це все його земля і що він являється єгерем. Розповів також, що водойма хоч і невелика, але кожного року він запускає туди по 10-20 тон різної риби (карась, різні види коропа, білий амур, товстолоб, сом, щука), тому рибалкам є що половити та отримати задоволення.
Рибалити Микола дозволяє тільки на вудки та фідери. Виловлених карасів, коропів та білого амура дозволяє забирати з собою, іншу рибу, як він каже, потрібно випускати назад в ставок, перед цим можна пофотографуватись з нею та поцілувати.
Ми теж вирішили закинути декілька вудок та перевірити, як ловиться тут рибка та яка саме. За декілька годин нам вдалося спіймати карасів та декілька дзеркальних коропів, які змусили нас з ними позмагатися, хто сильніший. Але свій заряд адреналіну та купу задоволення ми отримали, незважаючи на спеку.
Після рибалки фермер Микола організував для нас екскурсію та показав нам свої господарські угіддя. Дуже красива природа та багато різноманітної живності: дикі та свійські качки, фазани, гуси, в’єтнамські поросята, дикі свині, цезарки, павліни та багато інших. Всім їм Микола дав імена, а це характеризує цю людину, яка дуже любить цим займатись та обожнює своїх крилатих, хвостатих та чотирилапих підопічних.
Повернувшись на водойму нас зустріла лелека, якого звати Боря. Ще взимку цього року фермер його повернув з того світу, лікував його та доглядав за ним. Зараз Борис ходить по території водойми, а рибаки та діти з радістю кормлять його рибкою та салом, яке він дуже полюбляє.
Увечері разом з сутінками, попрощавшись з персоналом та, безпосередньо, з самим Миколою, ми покинули цей красивий, можна сказати, райський куточок, який знаходиться поруч с Броварами. Знаємо точно, що сюди ми ще повернемось, адже риба тут ловиться, природа тут шикарна, а головне хороші та привітні люди тут працюють.

Захар
8 лет назад

Ловил карася. Сосед карася выловил на 1кг. Мне попался карп на 1,5 кг.

Андрей
9 лет назад

+380644078118

ВАНЯ
9 лет назад

ТАМ УЖЕ ГОД НЕЧЕВО НИХТО НЕЛОВИТ И ЗА ОДНУ СНАСТЬ 50 ГР

Сергей
9 лет назад

Отдали по сто гривен отловились мелким карасемнебольше 100 гр. Наверняка карпом не зарыбливали, только деньги сдирают.

Ник
10 лет назад

Стоимость 100 грн., платить не за что, раньше хоть карасик пробивался. Хозяин только понты кидает, а сам полный "0" одна пыль. Сторожа уток и гусей разводят. Короче место для попоек и понтов хозяина.

Дмитрий
11 лет назад

а какова стоимость рыбалки?

Олег
11 лет назад

Хозяин-быдло. Гоняет на квадроцикле мимо рыбаков, а на замечание о том, что пыль поднимает даже не реагирует. По выходным устраивает с ментовским начальством пьянки в углу пруда, а потом пьяные падают в озеро

Добавить отзыв

Пожалуйста войдите, чтобы добавить отзыв.

Места поблизости