UA Поддержите Вооружённые силы Украины

Смт. Залізці, Тернопільська обл.

Куда поехать на рыбалку. Отзывы, спутниковая карта, рыбалка, Смт. Залізці, Тернопільська обл. с высоты птичьего полета.

Маршрут
Добавить фото Предложить исправление

Площадь: 20 Га
Глубина: 2 м
Рыбы: окунь, карась, карп

Досить давній став. Раніше при союзі був властністю місцевого рибгоспу - зараз селищної ради. Після переходу у приватну властність тернопільськіх ділків рибалка була заборонена і дуже зменшилась кількість риби - особливо карася. Раніше карась (200-500 г.) був любимим уловом майже всіх рибаків (ловили по 15 - 20 кг.). Зараз пробують поновити рибалку, запустили пару років назад свіжий короп. Рибалка не досить активна - залежить від багатьох факторів та мабуть і від професіоналізму самих рибаків. Що цікаво - місцеві дядьки приходять під самий вечір після роботи на 1 годину і без трофею не повертаються. Клює короп від 500 г. до 3 кг., карась до 500 г. Але є короп значно більших розмірів, так як став багато років не спускався та і спуститися повністю не може. Підходи до ставу непогані, зі сторони дамби трохи крутизна. Біля дамби майже завжди є досить велика хвиля - спрацьовує природній протяг. З трьох боків є можливість підїхати авто. У ночі та з човна рибалка заборонена. Дамба проходить на автомобільній трасі, тому авто потрібно ставити на стоянці біля шлюзу, що не завжди є зручним, та і шум від авто не всім до вподоби. Тому багато рибаків вибирають протилежний бік ставу який трохи зарощений очеретом. Дозволено рибачити 2 вудами. Доїзд хороший - з Тернополя на Броди (35 км.), або від траси Київ - Львів, Броди - Тернопіль 40 км.
Минулого літа ніхто у ставу не рибалив - всі рибалили у річечці Серет, що живить цей став. Через великі дощі прорвало верхні стави і близько 20 т. риби пішло у річку. Зараз рівень води у річці дуже малий, тому короп клює досить рідко, в основному дрібний карась, окунь та ін..

Контакты: Відсутні. Власник - селищна влада.

Адрес: Украина, Тернопольская область, Зборовский район
Координаты: 49°48'6"N, 25°22'38"E (49.801600, 25.377200)
Добавлено: Гость
Обновлено:
Просмотры: 7,616

Карта

Просмотреть на карте

Отзывы 4

Рустам
6 лет назад

Риби нема. Отримав опіки від якоїсь трави біля дамби.

коля
9 лет назад

нема риби і небуло

Юра
10 лет назад

Риба є, клює активно. Приїзджайте -самі переконаєтесь!

Богдан
11 лет назад

Шкода, але минулого року осінню даний ставок було спущено і майже всю рибу виловлено. Так що на жаль в даному ставку риби можна сказати вже не має

Добавить отзыв

Пожалуйста войдите, чтобы добавить отзыв.

Места поблизости